Reiki

Reiki

Het Japanse woord Reiki betekent “Universele levensenergie”. Alles wat leeft; mensen dieren en planten heeft die energie nodig om te kunnen leven groeien en herstellen van ziekte. Door een zachte aanrakingstechniek komen geest en lichaam tot rust.

Door elk mens stroomt energie. Deze energiestroom kan door stress en ziekte geblokkeerd raken. Reiki is een zeer eenvoudige maar krachtige heelmethode, waarbij de handen deze blokkades kunnen opheffen zodat de energiestroom zich weer herstelt. Het is zeker de moeite waard om de kracht van Reiki te leren kennen. Het is goed te combineren met andere alternatieve en reguliere geneeswijze, Het ondersteunt het natuurlijke genezingsproces.

De 5 leefregels van Reiki:Reiki-meester

  • Maak je vandaag geen zorgen
  • Word vandaag niet boos
  • Eer uw ouders, leraren en de ouderen
  • Kom op een eerlijke manier aan de kost
  • Toon dankbaarheid voor alles

 

Reiki is voor onder andere:

Operatiewonden, Ontstekingen, Griep, Verkoudheid, Spijsverteringsstoornissen, Gal en/of nierstenen, Allergieën, Hoofdpijn, (migraine) Burn-out (stress), Rug/nek klachten, Buikpijn, Oorpijn, Verwondingen, ADHD. Kan pijn en blessures verlichten en zorgen voor snellere genezing (bot breuken) Reiki stroomt onbegrensd door en bevordert de zelfgenezing, versterkt het lichaam en geest, heft blokkades op, werkt ontgiftend harmoniseert de chakra’s en herstelt het evenwicht.